ALLMÄNNA VILLKOR

ALLMÄNNA VILLKOR GÄLLER NÄR DU HANDLAR ELLER BESÖKER DR. HERBALS. DETTA AVTAL INGÅS MELLAN DIG OCH DR. HERBALS

BETALNING

Alla belopp är i SEK inkl. moms.

Faktura – Inte tillgängligt för närvarande.

Vi accepterar kortbetalningar.

Det gör du enkelt och säkert med VISA och MASTERCARD.

Vi tar även betalt med Paypal vilket är mycket säkert och effektivt.

Kvalitet och säkerhet är något vi på DR. Herbals är mycket måna om. Ingen data från dig lagras på några egna servrar, men allt sparas på säkra och skyddade servrar med krypterad kommunikation mellan både dig, oss och databasen.

Vi använder 3D secure, som är en säkerhetslösning för betalningar på internet. Detta har utvecklats av kortnäten Visa och Mastercard (3D Secure går också under namnen Verified by Visa och MasterCard Secure Code). I praktiken innebär 3D Secure att kortkunden, förutom sina kortuppgifter, också måste ange ett lösenord för att slutföra sin betalning.

LEVERANS OCH LEVERANSTID

Leveranser inom Europa – 149 SEK (leveranstid 1-2 arbetsdagar).

Fri frakt tillkommer när du handlar över 899 SEK.

Så snart din beställning görs hanteras den av personal på kontoret som ser till att skicka paketet omedelbart. Vi kan därför inte garantera den beräknade leveranstiden eftersom tiden kan påverkas av några externa faktorer som ligger utanför Dr. Herbals specialitet. Vi kan därmed förbehålla oss rätten att inte ersätta ett ärende som därför rör leveransförseningar. Vid retur av paket tar kunden hand om kostnaden för returfrakt.

Observera att ditt paket skickas i samarbete med en av våra 3PL -partner och därför kan komma från olika EU -länder.

ÅLDERSGRÄNS

För alla köp på DR. Herbals gäller en åldersgräns där du måste vara 18 år och myndig. Med förälderns samtycke kan du som är under 18 år handla i vår webbshop.

ÄNDRING ELLER AVBESTÄLLNING AV ORDER

För att avbryta eller ändra en beställning är det viktigt att du kontaktar oss så snart som möjligt. Det gör du enklast via vår livechatt eller via e-post på info@drherbals.se. Det är viktigt att du gör detta så snart som möjligt efter att du har lagt din beställning så att vi kan ändra produkten. Beställningar skickas ofta inom 60 minuter och ändringar eller avbokningar måste göras inom denna tidsram för att undvika att vi redan har skickat produkten. Om du avbryter en order som redan har skickats debiteras du som kund 210 SEK inkl. moms vilket är en avgift som tillkommer för fraktkostnader, administration, hantering och material.

ÅNGERRÄTT

Som kund hos oss på DR. Herbals, har du alltid rätt att ångra ditt köp inom 14 dagar efter att du mottagit din beställning. För att avbryta ditt köp måste du kontakta oss inom denna tidsram från det att du mottagit din beställning. Produkten måste returneras i originalförpackningen och får inte användas.

Om paketet returneras kommer vi att återbetala inköpspriset, exklusive returfrakt, förutsatt att produkten inte har öppnats och tvättats. Vid retur är du ansvarig för returkostnaden och transportrisken, vi föreslår därför att du packar din retur väl och använder spårbar frakt.

Vi på DR. Herbals har inget öppet köp på produkter där förseglingen har brutits. Vi garanterar inte heller för öppnade produkter. Vi kan inte sälja eller återanvända begagnade produkter.

PAKET SOM RETURNERATS AV SPEDITÖR

Som ett resultat kommer du som kund att debiteras enligt speditörens prislista för retur till oss som avsändare. Eventuella fraktkostnader i samband med kundens köp återbetalas inte för returpaket av speditören. Du kommer att debiteras när vi krediterar din beställning mot en administrativ tilläggsavgift på 15% av kostnaderna enligt modell 149 SEK för fraktkostnader och inlösta paket.

FÖRSENAD LEVERANS OCH FÖRLORADE PAKET

Vår väntetid är 14 dagar innan vi räknar en försändelse som förlorad och vi ersätter den med en ny försändelse. Om paketet skickas tillbaka till oss av speditören efter 14 dagar från leveransdatumet och fortfarande finns i leveranskedjan, kommer vi att återbetala dig fraktkostnader.

MEDICINSK ANSVARSFRISKRIVNING

Våra produkter här på DR. Herbals är inte avsedda att behandla, bota eller diagnostisera sjukdomar. Allt innehåll på vår webbplats läggs till för information som vi kan tillämpa för dig. Våra produkter ersätter inte tillämpade läkemedel.

TULL OCH LAGLIGHET

Du är ansvarig för tull och laglighet när du gör ett köp på (www.drherbals.se) som konsument för att kontrollera lagligheten och eventuella rättsliga omständigheter. DR. Herbals ersätter aldrig paket på grund av tullbeslag. Vi uppmuntrar våra kunder att ha goda kunskaper om lagstiftningen i det land du beställer från. Vid beslag kommer paketet antingen att förstöras av tullen eller skickas tillbaka till oss. Våra CBD oljor innehåller 0,00% THC och ger inga resultat på drogtester.

VI HAR EN KVALITETSGARANTI

På DR. Herbals som gör att du kan kontakta oss när som helst om du inte känner dig nöjd med en produkt eller tjänst från oss.